Dana

Danuše Gerhardtová

Narodila jsem se ve znamení optimistického, empatického, veselého a citlivého blížence. Co to znamená? Že mě jednoduše zajímá vše!! Ale ze všeho nejvíce mě baví tanec a cvičení. Od útlého dětství 6 let jsem 15 let chodila do baletu na LŠU a do Sokola což mi dalo základ do dalšího života. Cvičení (zumba, bossa, pilates, badminton, fyzio-jóga, turistika, plavání, sauna), zdravé jídlo a humor je mým každodenním celoživotním dopingem. K dalším koníčkům patří hudba, kino, divadlo, koncerty, výstavy, cestování, zvířata, návštěvy ZOO a kultura všeobecně. A teď k tomu nejzajímavějšímu typicky ženskému zájmu a tím je móda, líčení, kabelky, boty, šperky, bižuterie , zařizování interiéru, atd.
Jediné co jsem nedostala do vínku je umění mluveného slova na veřejnosti a zřejmě proto tolik obdivuji herce a herečky. Jelikož mou životní láskou je Viktor, náš režisér se kterým souzním, vše prožívám a fandím nejenom jemu, ale celému divadelnímu spolku a jsem jeho věrným divákem, tak jsem se po 4 letech rozhodla stát se členem tohoto super divadla a pomáhat při výběru kostýmů, líčení a scén. Jsem moc ráda, že jste mě mezi sebe přijali, díky.
Mám jedinou, již dospělou dceru Karolínu, která mi dělá radost.
A mé krédo ! Žít tady a teď, být spokojený sám se sebou, brát život s humorem a hlavě nebrat si nic osobně!! Po pravdě někdy to dá zabrat!!

Příspěvek byl publikován v rubrice Členové. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *